Clairvoyance

Clairvoyance

Har udøvet Clairvoyance i mange år og har en rigtig god åndelig forbindelse. Jeg arbejder på en ren Kristus-energi.
Du skal ikke være bange for at få negativ information.
Jeg bruger kun Clairvoyancen i forbindelse med løsning af problemer og konflikter.
Som clairvoyant rådgiver kan jeg hjælpe dig med at få det mest optimale ud af dit liv, som det er lige nu. Jeg kan også rådgive dig om problemstillinger, du gerne vil have hjælp til at løse, og jeg kan give dig svar på langt de fleste af dine spørgsmål.
Mine klienter bruger clairvoyance til mange forskellige ting. Nogle bruger det til at få inspiration til et nyt job, til at genfinde energien og livsglæden, mens andre bruger det som en slags overblik over deres liv – lige nu og fremadrettet. Du kan med andre ord få masser ud af clairvoyance selv om du ikke nødvendigvis står i en svær situation.
Erfaringsmæssigt vil de fleste gerne vide noget om parforhold/børn, job, økonomi, helbred og boligforhold, men det afhænger igen helt af dig som klient, hvor du er henne i dit liv lige nu, og hvad du gerne vil have svar på.
Jeg har som clairvoyant rådgiver fuldkommen tavshedspligt. Jeg er underlagt et sæt etiske retningslinjer, der sikrer dig en god og tryg oplevelse som klient. Dette indebærer derfor også, at jeg ikke giver oplysninger om død, ulykker
Hvis du blot vil komme af ren nysgerrighed, fordi det kunne være sjovt eller interessant at høre hvad jeg har at sige, så er jeg ikke den rigtige for dig. Du skal have nogle ting i dit liv, som du ønsker hjælp til at få rede på.
Hvis du går og tumler med problemer omkring en bestemt person, det kan være en kæreste, et familiemedlem, arbejds- kollega eller lignende er du velkommen til at medbringe et foto af vedkommende, da jeg ved at have et sådant i hånden, kan beskrive vedkommende for dig.
Jeg behøver ikke at se billedet.
Jeg fortæller dig hvilken type personen er, hvad han / hun indeholder og hvad tankerne er omkring dig. Bemærk: Af respekt for personen på fotoet, vil der kun blive videregivet informationer, som vedrører dig og personen i din situation.
Det er vigtigt, at der ikke er andre mennesker på fotoet og at det ikke er mere end ca. 3-4 år gammelt. Print kan sjældent bruges.
Har du ikke mulighed for at have et foto med, så kan jeg som regel få de samme informationer ved, at jeg får personens fulde navn og data, da jeg så spørger mine åndelige vejledere den vej rundt.

image

Se ind i fremtiden